Velkommen til HobroNET.dk

HobroNET.dk er tiltænkt som en gratis borger-til-borger service, som kan bruges til at skabe endnu mere sammenhold og hygge end vi i forvejen allerede har i Hobro. Efter kommune-sammenlægningerne, hvor alt er blevet så stort, er det også rart at vi her i Hobro stadig har vores eget lille HobroNET.dk

HobroNET.dk kan bruges til

Kalender / Aktiviteter

Du kan frit lægge opslag ind på Kalenderen. Det er en nem måde at gøre byen opmærksom på en bestemt aktivitet du afholder. Det kan f.eks. være at din datter holder loppemarked, eller at i holder åbent hus.

Kalenderen er ikke forbeholdt større aktiviteter, som f.eks. Ambu-dagene og Open By Night, men er også i høj grad tiltænkt de små aktiviteter, så hold dig ikke tilbage. Kender du til en aktivitet som finder sted i Hobro, så skriv den endelig på.

Køb og salg

Hvis du har noget du vil sælge eller købe kan du indsætte din annonce på Markedspladsen. Nogle gange er det rarest at handle lokalt, og for dem som hellere vil handle på landsplan har vi jo Den Blå Avis, Gul og Gratis og Papkassen.

Artikler

Er ligeledes åben for alle byens indbyggere. Har du lyst til at skrive en artikel, så kig her. Alle kan sende en artikel ind, og få den publiceret - hvis nogle få regler overholdes.

God fornøjelse

 

GRATIS REKLAME FOR LOKALE BUTIKKER

Læg din reklame på HobroNET.dk - Det er gratis for butikker i Hobro!

HobroNET.dk drives på ulønnet frivillig basis i samarbejde med Villumsign,
som har givet os en gratis VillumCMS til formålet der gør arbejdet og tidsforbruget med siden minimal.